Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Jedna novooboljela osoba u protekla 24 sata

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata obavljeno je testiranje na koronavirus 95 uzoraka, jedan je bio pozitivan, a riječ je o medicinskom djelatniku...

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata obavljeno je testiranje na koronavirus 95 uzoraka, jedan je bio pozitivan, a riječ je o medicinskom djelatniku koji je bio u samoizolaciji.

Ukupan broj oboljelih od koronavirusa je 110. Dobra vijest, dva pacijenta su skinuta s respiratora. Trenutni broj oporavljenih je 27, a 135 osoba se nalazi u samoizolaciji.

Kada je riječ o kršenju samoizolacije, Policija je tijekom vikenda na području Osječko-baranjske županije obavila 93 provjere pridržavanja mjera samoizolacije građana i utvrdili da nije bilo kršenja mjera.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »