Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Jako nevrijeme pogodilo Novu Gradišku i Slavonski Brod

Županijski centar 112 Slavonski Brod zaprimio je u petak više desetaka poziva s područja Nove Gradiške i Slavonskog Broda te okolnih mjesta zbog velike količine oborinskih voda i poplavljenih podruma...

Županijski centar 112 Slavonski Brod zaprimio je u petak više desetaka poziva s područja Nove Gradiške i Slavonskog Broda te okolnih mjesta zbog velike količine oborinskih voda i poplavljenih podruma Na terenu su bili i članovi lokalnih DVD-ova - Rešetari, Cernik, Staro Petrovo Selo... Vatrogasci su zaprimili brojne poziva građana, sve raspoložive vatrogasne snage iz JVP Nova Gradiška su na terenu. Najviše se radiolo o ispumpavanju podrumskih objekata, ali bilo je i nešto popljavljenih prizemlja obiteljskih kuća.

Za sada nema dojava o većim štetama od nevremena na području Osječko-baranjske županije, a u Belom Manastiru dvije osobe spašene su iz vozila koje se zaglavilo u potopljenom podvožnjaku. Zbog velike količine oborina voda je poplavila podvožnjak, a dvije osobe su, nakon intervencije vatrogasaca, neozlijeđene izvučene iz vozila, izvijestilo je i Ravnateljstvo Civilne zaštite. (Foto Radio Nova Gradiška)

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »