Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Izzi Kvizzi: Učenici 3.a iz Strizivojne među 10 najboljih

Najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave Izzi Kvizzi prvi puta u Hrvatskoj održalo se na hrvatskoj digitalnoj platformi IZZI. Provedeno je u razdoblju od 22. ožujka do 6.svibnja....

Najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave Izzi Kvizzi prvi puta u Hrvatskoj održalo se na hrvatskoj digitalnoj platformi IZZI.

Provedeno je u razdoblju od 22. ožujka do 6.svibnja. Sudjelovalo je više od 12.000 učenika iz gotovo 9.000 razreda iz svih dijelova Hrvatske. U samo finale Izzi Kvizzija među 10 najboljih razreda plasirao se 3.a razred OŠ “Ivana Brlić Mažuranić” iz Strizivojne s učiteljicom Darinkom Vučković.

Sam put do finala nije bio težak, jer su zadatci koje su učenici rješavali bili zanimljivi i poticajni. Upravo ovo natjecanje je pokazatelj da učenje može biti zabava. Najvrijednija lekcija koju su naučili je to koliko je bitno da svi dajemo maksimum i jedni druge bodrimo, motiviramo i podržavamo. Finale natjecanja za treće razrede provedeno je 5. svibnja 2021. gdje su zauzeli 8. mjesto.

Za naše malo mjesto i školu ovo je veliki uspjeh na koji smo jako ponosni, poručuju učenici Mažuranićeve.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »