Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Izložba utrke solarnih vozila u Strukovnoj školi

Srednja strukovna škola Antuna Horvata usuradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Đakova organizirala je tematsko druženje i predstavljanje utrke solarnih vozila Soela 2019., kao i predstavljanje...

Srednja strukovna škola Antuna Horvata usuradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Đakova organizirala je tematsko druženje i predstavljanje utrke solarnih vozila Soela 2019., kao i predstavljanje rada Sekcija za svemirsku tehnologiju u srednjim školam. Prezentaciju je održao prof. Stevče Arsoski, voditelj projekta i pokretač utrke solarnih vozila Soela, te voditelj Sekcije za svemirsku tehnologiju iz Tehničke škole Sisak, sa pokaznom vježbom rada ionskog motora.

Za automobilskim solarnim i svemirskim tehnologijama iz dana u dan raste potreba za stručno osposobljenim kadrovima, dodaje Arsoski, a ukoliko bude zainteresiranih voditelja projekata u školama te zainteresiranih učenika, već na idućoj utrci Soela 2020. bit će i đakovačka momčad.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »