Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Izaslanstvo PU osječko - baranjske i PGP Dalj položilo je vijence i zapalilo svijeće na grobovima hrvatskih branitelja

Jučer, 30. srpnja, izaslanstvo Policijske uprave osječko - baranjske i Postaje granične policije Dalj položilo je vijence i zapalilo svijeće na grobovima hrvatskih branitelja tragično poginulih...

Jučer, 30. srpnja, izaslanstvo Policijske uprave osječko - baranjske i Postaje granične policije Dalj položilo je vijence i zapalilo svijeće na grobovima hrvatskih branitelja tragično poginulih u Postaji policije Dalj 1. kolovoza 1991. godine. Pune 32. godine su prošle od 1. kolovoza 1991. godine, kada su jedinice 51. motorizirane brigade Jugoslavenske narodne armije, s pridruženim jedinicama teritorijalne obrane, napale šire područje Dalja i Erduta i započele prodor u Dalj gdje je tragično stradalo 20 policajaca, 15 pripadnika Zbora narodne garde i četiri pripadnika Civilne zaštite, izvijestili su iz PU Osječko-baranjske.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »