Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Iva Ćurić objavila je novi singl!

Jedna od naših najperspektivnijih mladih pjevačica Iva Ćurić objavila je novi singl "Presuda" u kojem je ugostila repera umjetničkog imena Matt Shaft, čija je posljednja pjesma naišla na veliki...

Jedna od naših najperspektivnijih mladih pjevačica Iva Ćurić objavila je novi singl "Presuda" u kojem je ugostila repera umjetničkog imena Matt Shaft, čija je posljednja pjesma naišla na veliki uspjeh. Ovo je njihova prva suradnja, a na ideju za gostovanje glazbenika Mateja Magdića došao je Ivin producent i vlasnik izdavačke kuće Styx Production, Tomislav Jelić Kameny."Ovakav glazbeni spoj je priča novih generacija. Okupio sam svoje Slavonce jer nam je već duže vrijeme želja spojiti  trap i elektronsku glazbu. Koliko vidim, publika je odlično reagirala na pjesmu 'Presuda'  tako da vjerujem da će se naša suradnja i nastaviti.", objasnio je Kameny.Glazbu i tekst potpisuje Marina Hojsak, aranžman i produkciju uz Tomislava Jelića, Daniel Hojsak, a spot je režirao Josip Grizbaher, u produkciji Cinematic Osijek. Mnogi su u spotu primijetili Ivin atraktivan stas o kojem u posljednje vrijeme itekako vodi računa.

Iva je prošle godine objavila svoj debitantski album "Izvan ovog vremena" na kojem se nalaze dobro poznate pjesme "Šećer", "Sjajiš", "Boje", "Ranjeni" i ostale, izvijestili su iz Croatica Recordsa."Čekala sam pravo vrijeme za objavu albuma i mislim da smo u šest godina koliko je prošlo od objave prvog singla 'Šećer' pokazali publici što mogu očekivati od nas. Imam potpuno povjerenje u svoj producentski tim i rad na svakom novom singlu s njima me izuzetno veseli.", dodala je Iva.

https://youtu.be/H2pTNDpyjCs
Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »