Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

I starije osobe žele ići u korak s tehnologijom

U današnje je vrijeme internet potreba, a ne luksuz. Istraživanja pokazuju kako je još uvijek premali broj korisnika interneta i računala među starijom populacijom. Kako bi i starije osobe išle...

U današnje je vrijeme internet potreba, a ne luksuz. Istraživanja pokazuju kako je još uvijek premali broj korisnika interneta i računala među starijom populacijom. Kako bi i starije osobe išle ususret s tehnologijom, potrudio se Ivor Pocrnja koji po drugi put organizira edukaciju za rad na računalu namijenjenu upravo njima.

Saznali smo i što će sve polaznici ove edukacije naučiti.

Pocrnja je istaknuo i kako se tehnologija sve brže razvija, a starija populacija ne stigne sve upratiti.

Edukacija je u potpunosti besplatna i trajat će dva mjeseca. Prva je na rasporedu 8. siječnja u 17 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Đakovo. Zbog ograničenog broja sudionika organizator moli zainteresirane da se prijave.

Poveznica događaja: https://web.facebook.com/events/434137153922247/

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »