Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

I Đakovo ima svoju e-tržnicu

Dok su tržnice još uvijek zatvorene, a time je otežan pristup svježem povrću i ostalim prehrambenim proizvodime koje su prodavali mali proizvođači i OPG-ovi, veseli pokretanje đakovačke e-tržnice....

Dok su tržnice još uvijek zatvorene, a time je otežan pristup svježem povrću i ostalim prehrambenim proizvodime koje su prodavali mali proizvođači i OPG-ovi, veseli pokretanje đakovačke e-tržnice. Inicijatorica i pokretačica e-tržnice je naša sugrađanka Marta Džaja koja se, kako kaže, povela iskustvima drugih gradova.

Virtualna tržnica građanima je dostupna 10-ak dana, a po dosadašnjim reakcijama, odnosno oglasima, dobro je prihvaćena od proizvođača ali i od građana koji su prepoznali dobre strane ovakvog načina ponude i kupovine. Kako se javljaju proizvođači izvan područja Grada, razmišlja se o objavi svih OPG-ova s ovoga područja iako nisu na ovoj društvenoj mreži.

Očekuje se da će proizvođači ovih dana dobiti propusnice kao bi mogli prodati svoje proizvode, kaže Džaja pojasnivši kako doći do e-tržnice ali i do volontera koji mogu dostaviti robu onima iz rizične skupine.

Inicijativi za svaku pohvalu pridružilo se do sada oko 2 tisuće pratitelja.

Foto: Đakovačka e-tržnica

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »