Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

HZJZ pokrenuo novi pozivni centar za koronavirus - 113

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) objavio je da s radom počinje novi pozivni centar na kojem građani RH mogu dobiti informacije o koronavirusu, a broj je 113. Građanima će od 7 do 22 sata svaki...

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) objavio je da s radom počinje novi pozivni centar na kojem građani RH mogu dobiti informacije o koronavirusu, a broj je 113. Građanima će od 7 do 22 sata svaki dan na upite odgovarati epidemiolozi i drugi stručnjaci.

Podsjetimo da je i u đakovu otvorena posebna ambulanta za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost od koronavirusa.

Ambulanta u Đakovu djeluje na adresi Petra Preradovića 2, u zgradi bivšeg rodilišta Doma zdravlja (poseban ulaz). Ambulanta s radom počinje u 8 sati. Prije dolaska najaviti se na broj 099/244-6906.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »