Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

HZJZ: Nove cijene za testiranje na koronavirus

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je da od sutra, 16. lipnja, stižu nove cijene PCR testova u HZJZ. Nove cijene se odnose isključivo na testiranje u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo. Nova...

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je da od sutra, 16. lipnja, stižu nove cijene PCR testova u HZJZ. Nove cijene se odnose isključivo na testiranje u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

Nova cijena PCR testa je 390 kn, cijena za serološki test za dokaz antitijela je 200 kn, a za brzi antigenski test na COVID-19 treba platiti 150 kn. Iz HZJZ-a navode - Navedene cijene ne primjenjuju se pri testiranju na uputnicu izdanu od strane liječnika.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »