Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Hrvatska pošta i lažne SMS poruke

Autor: Novi Radio

Hrvatska pošta ponovno upozorava da se putem SMS poruka širi lažna obavijest o nemogućnosti dostave paketa zbog nepotpunih informacija

Hrvatska pošta i lažne SMS poruke - Novi Radio, Đakovo

U protekla dva tjedna mnogi korisnici primjetili su lažne obavijesti koje navodno šalje Hrvatska pošta. Kako su se oglasili iz HP-a, navode, nemojte otvarati poveznice koje se u njima nalaze jer se time izlažete riziku od krađe vlastitih bankovnih podataka.
- Ukoliko ste primili lažni SMS u istom periodu kada očekujete pošiljku, u pitanju je slučajnost. Jedino primatelj ili pošiljatelj pošiljke mogu saznati osnovne podatke o pošiljci putem sustava za praćenje, i to ako raspolažu brojem pošiljke, odnosno ako je za pošiljku odabrana usluga praćenja. - navode iz Pošte. Lažne poruke i obavijesti prepoznatljive su po sumnjivoj i čudnoj e-mail adresi ili poveznici (službena domena Hrvatske pošte je posta.hr), pravopisnim i gramatičkim pogreškama na stranici ili korištenjem engleskog jezik. 

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »