Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

HNS-ovke i ove godine uređuju grobove zaslužnih Đakovčana

Kao i svake godine, povodom nadolazećeg blagdana Svih svetih i Dušnog dana, članice Ženske Inicijative HNS – a Đakovo danas će, ponedjeljak 30. listopada, tijekom dana, na Gradskom groblju urediti...

Kao i svake godine, povodom nadolazećeg blagdana Svih svetih i Dušnog dana, članice Ženske Inicijative HNS – a Đakovo danas će, ponedjeljak 30. listopada, tijekom dana, na Gradskom groblju urediti grobove zaslužnih Đakovčana: grob roditelja biskupa Strossmayera, grob Mate Topalovića, Nikole Jurja Tordinca, Milka Cepelića, Luke Botića, Vatroslava Doneganija, Mirka Hrvata i drugih.

U žardinijere postavljene prethodnih godina, članice Ženske Inicijative HNS – a i ove će godine posaditi cvijeće, zapaliti svijeće, odajući na taj način priznanje našim zaslužnim građanima. Pridružite nam se i Vi, poručuju članice Ženske inicijative HNS-a.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »