Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Hampovčan: Mobilni timovi trenutno nisu aktivirani jer nema dovoljnih količina cjepiva

Nakon sjednice Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije aktualne podatke o epidemiološkoj situaciji na konferenciji za medije iznio je načelnik Ivan Hampovčan. Na upit o postojanju mobilnih...

Nakon sjednice Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije aktualne podatke o epidemiološkoj situaciji na konferenciji za medije iznio je načelnik Ivan Hampovčan.

Na upit o postojanju mobilnih timova za cijepljene građana protiv koronavirusa naglasio je kako u sadašnjoj (drugoj) fazi liječnici opće medicine cijepe svoje pacijente, pa tako i bolesne i nemoćne osobe izvan ordinacija.

Mobilni timovi trenutno nisu aktivirani jer nema dovoljnih količina cjepiva na raspolaganju, nego su predviđeni u trećoj fazi cijepljenja, odnosno masovnog cijepljenja. Tada je za područje Osječko-baranjske županije predviđeno sedam takvih timova u čijem će sastavu biti djelatnici domova zdravlja, privatnih koncesionara i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »