Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

„Gradonačelniče, zašto Vam tako teško pada odgovoriti na pitanja vijećnika i sugrađana, ako su Vam iskrene i dobre namjere?"

Priopćenjem vezanim uz odgovor na vijećničko pitanje na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća oglasila se nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić. „Gradonačelniče, zašto Vam tako teško pada...

Priopćenjem vezanim uz odgovor na vijećničko pitanje na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća oglasila se nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić. „Gradonačelniče, zašto Vam tako teško pada odgovoriti na pitanja vijećnika i sugrađana, ako su Vam iskrene i dobre namjere.

Vaša nezaobilazna obveza je odgovarati na svako pitanje i podnijeti račun za sve učinjeno i to u najkraćem primjerenom roku, međutim dok mi vijećnici postavljamo pitanja Vi zijevate, telefonirate i gledate kroz prozor. Danas je sasvim jasno, zašto je to tako, zašto ste toliko dugo bježali od odgovora na pitanje „ceste u Širokom Polju” misleći da ćete nas svojim ignoriranjem umoriti da odustanemo od traženja odgovora.

Naime, onih famoznih 50.000 eura John Smithu, koji je obilježio Vašu vladavinu, postaje kikiriki, u odnosu na igru oko komadića poljskog puteljka, gdje se malo sadilo, malo vadilo. Naravno da se to nije odrazilo na smanjenja plaća, putovanja delegacija i ostalih benefita vladajućih, jer smo to ionako platili mi. Asfaltiranje puteljka dužine 500-tinjak metara u Širokom polju dio je cijene Vaših prošlih izbornih rezultata, kako bi zadržali gradsku blagajnu u vlastite svrhe, platili smo mi građani. Ovo su stavke koje ste naveli u Vašem odgovoru na moje vijećničko pitanje:• radovi bez dozvole 74.617,06 eura• troškovi uklanjanja 12.902,50 eura• kazna za rad bez dozvole 707,85 eura• troškove prekršajnog postupka 39,81 eura• kazna prema Rješenju Državnog inspektorata 13.272,28 eura

Što ukupno iznosi samo 101.539,50 eura.

Obzirom na dosad pokazano, za pretpostaviti je da je ovo tek kikiriki u odnosu na ono to ste spremni učiniti za sljedeće izbore, navodi se u priopćenju nezavisne gradske vijećnice Mirjane Adrić.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »