Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Gorjani: 25-godišnjaku prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabave oružja

Jučer, 8. prosinca, u Gorjanima, temeljem naloga suda policajci su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 25-godišnji hrvatski državljanin te su pronašli i oduzeli više komada oružja...

Jučer, 8. prosinca, u Gorjanima, temeljem naloga suda policajci su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 25-godišnji hrvatski državljanin te su pronašli i oduzeli više komada oružja i streljiva i to: malokalibarsku pušku, zračnu pušku, ručno izračeni pištolj, 30-tak komada streljiva kalibar 5,6 milimetara i 10-tak komada streljiva kalibra 7,62 milimetara. Također mu je oduzeto i oružje koje je legalno posjedovao, a to je lovačka puška i nekoliko komada streljiva kalibar 30-06. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnjak bez dozvole i odobrenja nabavio oružje i streljivo. Zbog počinjenog kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv 25-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »