Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Gimnazijalci u Europskom domu povodom projekta Europa u školi

Gimnazijalka Ruža Drmić, učenica 2. d razreda i njezina mentorica Nikolina Mandić Matijević sudjelovale su 9. svibnja u Zagrebu na svečanoj dodjeli diploma i nagrada u Europskom domu. Dodjeljivanje...

Gimnazijalka Ruža Drmić, učenica 2. d razreda i njezina mentorica Nikolina Mandić Matijević sudjelovale su 9. svibnja u Zagrebu na svečanoj dodjeli diploma i nagrada u Europskom domu. Dodjeljivanje diploma i nagrada održano je kao završnica projekta Europa u školi 2022. za učenike i profesore koji su osvojili prva tri mjesta na natjecanju. Ruža Drmić je pod vodstvom mentorice Mandić Matijević osvojila drugo mjesto.

Svečanim uručenjem nagrada završeno je i 28. izdanje projekta Europa u školi. Na državnoj razini natjecanja sudjelovalo je više od 980 učenika iz cijele Republike Hrvatske. Uvođenjem europskih tema u školstvo Europa u školi želi pomoći mladim ljudima kako bi razvili vještine koje im pomažu sa suočavanjima s izazovima modernog društva.

Foto: Ustupljene fotografije

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »