Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Gimnazijalci u Europskom domu povodom projekta Europa u školi

Gimnazijalka Ruža Drmić, učenica 2. d razreda i njezina mentorica Nikolina Mandić Matijević sudjelovale su 9. svibnja u Zagrebu na svečanoj dodjeli diploma i nagrada u Europskom domu. Dodjeljivanje...

Gimnazijalka Ruža Drmić, učenica 2. d razreda i njezina mentorica Nikolina Mandić Matijević sudjelovale su 9. svibnja u Zagrebu na svečanoj dodjeli diploma i nagrada u Europskom domu. Dodjeljivanje diploma i nagrada održano je kao završnica projekta Europa u školi 2022. za učenike i profesore koji su osvojili prva tri mjesta na natjecanju. Ruža Drmić je pod vodstvom mentorice Mandić Matijević osvojila drugo mjesto.

Svečanim uručenjem nagrada završeno je i 28. izdanje projekta Europa u školi. Na državnoj razini natjecanja sudjelovalo je više od 980 učenika iz cijele Republike Hrvatske. Uvođenjem europskih tema u školstvo Europa u školi želi pomoći mladim ljudima kako bi razvili vještine koje im pomažu sa suočavanjima s izazovima modernog društva.

Foto: Ustupljene fotografije

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »