Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Forum građana: Urbanizam i komunalno održavanje javnih prostora u Đakovu

Glavna tema listopadskog Foruma građana kojeg organizira gradski SDP u Đakovu je urbanizam i komunalno održavanje javnih prostora. Dugogodišnji projekti rekonstrukcija ulica u gradu i prigradskim...

Glavna tema listopadskog Foruma građana kojeg organizira gradski SDP u Đakovu je urbanizam i komunalno održavanje javnih prostora.

Dugogodišnji projekti rekonstrukcija ulica u gradu i prigradskim naseljima gdje se ne misli na stanare niti se štite, već izvođači i naručitelji, loše planiranje, otkazivanje prijašnjih već gotovih projekata, cestovna mreža, nova naselja, igranje s urbanističkim planovima i katnosti zgrada, kao i ostale vruće teme biti će na rasporedu danas 3. listopada 2023.g. od 18 sati u zgradi Mikene na adresi Pape Ivana Pavla II.

Forum građana je tu kako bi zajedno riješili sva goruća pitanja u našem gradu i prigradskim naseljima, a samo neke od tema su rad mjesnih odbora, Gradskog vijeća, politike za mlade, socijalne usluge, gospodarstvo, zdravstvo, urbanizam, odgoj i briga o djeci, kultura, sport, zaštita potrošača, ali i teme regionalnog i nacionalnog karaktera, navode iz SDP-a.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »