Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Fišijada u Drljaku

Udruga ribiča „Karas“ iz Josipovca Punitovačkog organizirala je u subotu 31. srpnja na ribnjaku u Drljaku 3. fišijadu na kojoj se natjecalo 14 ekipa; iz Punitovaca, Jurjevca Punitovačkog, Vardarca,...

Udruga ribiča „Karas“ iz Josipovca Punitovačkog organizirala je u subotu 31. srpnja na ribnjaku u Drljaku 3. fišijadu na kojoj se natjecalo 14 ekipa; iz Punitovaca, Jurjevca Punitovačkog, Vardarca, Belog Manastira, Karanca, Gorjana i ekipa domaćina.

Za natjecatelje osiguran je prostor i stolovi, 2 kg šarana i drva, a natjecatelji su sami osigurali začine. Ocjenjivački sud u sastavu Samir Blažević i Antun Škorvaga iz Punitovaca, Dražćen Mišetić iz Tomašanaca i Zlatko Jakopanec iz Josipovca Punitovačkog imao je težak zadatak izabrati najbolje.

Četvrto i peto mjesto dijelile su jedna od ekipa domaćina s ekipom iz Karanca.Treće mjesto uz mali kotlić pripalo je ekipi RU „Linjak“ iz Punitovaca, drugo uz srednji kotlić ekipi Vardarca, a prvo uz veliki kotlić ekipi domaćina, Josipu i Kristijanu Kristeku. Najboljima su uručene i zahvalnice.

Okupilo se oko 150 ljubitelja fiša koji su mogli uživati i u šaranu na rašljama i roštilju.

Tekst i foto: Mirko Knežević

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »