Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ekonomska škola "Braća Radić'' i Gimnazija A. G. Matoša na 12. Međunarodnom sajmu školovanja u inozemstvu

U Zagrebu će se 14. i 15. listopada 2022., u organizaciji BHV Educationa, održati 12. Međunarodni sajam školovanja u inozemstvu – Dani mobilnosti i edukacije. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji...

U Zagrebu će se 14. i 15. listopada 2022., u organizaciji BHV Educationa, održati 12. Međunarodni sajam školovanja u inozemstvu – Dani mobilnosti i edukacije. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji na kojoj će svoje obrazovne programe izlagati 40-ak sveučilišta, fakulteta, srednjih škola i škola jezika iz različitih zemalja Europske unije, UK i šire. Sajam, s nikada raznovrsnijim programom i ponudom, održat će se u hotelu Sheraton. Ove godine će svaki posjetitelj moći pronaći nešto za sebe – u jednom će se dijelu odvijati prezentacije, a u drugom će predstavnici imati svoje štandove na kojima će učenici moći razgovarati s predstavnicima inozemnih institucija. Dodatna pogodnost je besplatan autobusni prijevoz za zainteresirane učenike iz Osijeka i okolice.

Zahvaljujući BHV Educationu i Udruzi Biti Bolji 25 učenika i profesora iz Ekonomske i upravne škole Osijek, 20 učenika i profesora iz Ekonomske škole Braća Radić iz Đakova te 10 učenika i profesora iz Gimnazije A. G. Matoša Đakovo sudjelovat će na 12. Međunarodnom sajmu školovanja u inozemstvu – Danima mobilnosti i edukacije, gdje će saznati koje im se mogućnosti obrazovanja pružaju diljem Europe i šire.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »