Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Edukativna kampanja: Čuvajte život, vežite pojas!

Započela je zajednička edukativna kampanja Hrvatskih autocesta i partnera Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva mora prometa i infrastrukture te Fakulteta prometnih znanosti. Poruka ovogodišnje...

Započela je zajednička edukativna kampanja Hrvatskih autocesta i partnera Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva mora prometa i infrastrukture te Fakulteta prometnih znanosti.

Poruka ovogodišnje edukativne kampanje glasi: Čuvajte život, vežite pojas! Svako vozilo, svaka osoba, svako sjedalo, svaka vožnja! Samo jedan klik dijeli vas od života i smrti! Kad sjednete u vozilo – vežite sigurnosni pojas!

Cilj je edukacija i osvještavanje svih putnika, naročito putnika u autobusima, da je vezivanje sigurnosnim pojasom najlakši i najučinkovitiji način da se izbjegnu ozljede i stradavanje u prometnoj nesreći. Vezivanje sigurnosnog pojasa ne zahtijeva nikakvu posebnu tehnologiju, jer su sigurnosni pojasevi ugrađeni u sve automobile, a od 2006. godine obavezni su u svim vozilima u EU.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »