Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dvojica završila na triježnjenju

U vremenu od 29. studenog do 5. prosinca na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća, od kojih su 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 1 prometna nesreća s ozlijeđenom...

U vremenu od 29. studenog do 5. prosinca na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća, od kojih su 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 1 prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

U noćnim satima u nedjelju, 5. prosinca, u Selcima Đakovačkim, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,49 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Također, u nedjelju, u Đakovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 25-godišnji hrvatski državljanin uslijed nepropisne vožnje unazad sletio je s kolnika, a utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,92 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Iz policije najavljuju da će 9. prosinca u vremenu od 8 do 14 sati na području PP Đakovo, provesti pojačane mjere na utvrđivanju prekršaja oduzimanja prednosti prolaska i prekršaji pješaka. Također, u radzdoblju od 6. do 12. prosinca na području PP Đakovo, a sukladno aktivnostima mreže prometnih policija – ROADPOL, provest će se pojačane mjere nadzora vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »