Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dvojica završila na triježnjenju

U vremenu od 29. studenog do 5. prosinca na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća, od kojih su 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 1 prometna nesreća s ozlijeđenom...

U vremenu od 29. studenog do 5. prosinca na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 8 prometnih nesreća, od kojih su 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 1 prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

U noćnim satima u nedjelju, 5. prosinca, u Selcima Đakovačkim, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,49 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Također, u nedjelju, u Đakovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 25-godišnji hrvatski državljanin uslijed nepropisne vožnje unazad sletio je s kolnika, a utvrđena mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,92 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Iz policije najavljuju da će 9. prosinca u vremenu od 8 do 14 sati na području PP Đakovo, provesti pojačane mjere na utvrđivanju prekršaja oduzimanja prednosti prolaska i prekršaji pješaka. Također, u radzdoblju od 6. do 12. prosinca na području PP Đakovo, a sukladno aktivnostima mreže prometnih policija – ROADPOL, provest će se pojačane mjere nadzora vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u krvi i droga u organizmu.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »