Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

DVD Đurđenovac proslavio 100 godina rada

U Đurđenovcu je obilježena 100. godišnjica djelovanja DVD-a Đurđenovac 1922. Na početku svečane sjednice, goste i uzvanike pozdravio je predsjednik Jozo Pritišanac, a na 100-godišnju povijest...

U Đurđenovcu je obilježena 100. godišnjica djelovanja DVD-a Đurđenovac 1922. Na početku svečane sjednice, goste i uzvanike pozdravio je predsjednik Jozo Pritišanac, a na 100-godišnju povijest Društva podsjetila je dopredsjednica Anita Amidžić. Dobre želje slavljenicima su uputili načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović, zamjenik župana Josip Miletić, načelnik Sektora za vatrogastvo Hrvatske vatrogasne zajednice Mario Starčević, predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Zdenko Čarapar i predstavnik Vatrogasne zajednice Općine Đurđenovac Zlatko Kolar.

Načelnik Topalović rekao je kako je prioritet DVD-u Đurđenovac osigurati novi prostor za rad, a DVD-u je uručio i svečanu lentu izrađenu u povodu 100-e godišnjice Društva, koja je postavljena na zastavu Društva. Podršku DVD-u Đurđenvac dao je i zamjenik župana Josip Miletić, a pohvalio je i rad s mladima. U nastavku sjednice podijeljena su odlikovanja, priznanja i zahvalnice pojedincima, tvrtkama i ustanovama. Vatrogasnu spomenicu „Vatrogasni veteran”, koju dodjeljuje Hrvatska vatrogasna zajednica, dobili su Božidar Ugljanac, Đuro Smiljanić, Ilija Sabljak, Vlado Kurtanjek i Jozo Pritišanac.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »