Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dva 23-godišnjaka počinili krađu u iznosu od 32.000 eura

Autor: Novi Radio

Optuženi su od lipnja 2023. godine do siječnja 2024. godine na području Osijeka, Našica i Đakova počinili sedam provala i tri krađe

Dva 23-godišnjaka počinili krađu u iznosu od 32.000 eura - Novi Radio, Đakovo

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske utvrđena je osnovana sumnja da su dva 23-godišnjaka od lipnja 2023. godine do siječnja 2024. godine na području Osijeka, Našica i Đakova počinili sedam provala i tri krađe. Počinitelji su provaljivali i ulazili u dvorišta tvrtki, gdje su s traktora „skidali“ navigacijske uređaje, utege i ostale dijelove. Krali su i gume za radne strojeve te drugi razni vrijedan alat, kao što su aparati za varenje, dok su iz radnih strojeva krali gorivo. Opisanim događajima oštećenim pravnim osobama pričinjena je materijalna šteta u ukupnom iznosu većem od 32.000 eura. Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku jučer su na adresama počinitelja obavljene pretrage domova i drugih prostorija prilikom čega je pronađeno i uz potvrdu oduzeo više predmeta koji potječu iz izvršenja kaznenih djela, izvijestili su iz policije.

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »