Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Duvanjski advent u Đakovu"

Grad-prijatelj Tomislavgrad Đakovčanima će se 13. i 14. prosinca predstaviti sa svojim Duvanjskim adventom. Prvoga dana, u dvorani župe Svih svetih bit će predstavljena knjiga "Duvanjski pojmovnik"...

Grad-prijatelj Tomislavgrad Đakovčanima će se 13. i 14. prosinca predstaviti sa svojim Duvanjskim adventom. Prvoga dana, u dvorani župe Svih svetih bit će predstavljena knjiga "Duvanjski pojmovnik" Ante Križića, Tomislava Majića i Milana Pranjića te knjiga "Božićne priče"Ivane i Mirka Ćurića. Duvanjski advent nastavlja se sutradan, 14. prosinca, i to Božićnom izložbom akademske kiparice Ivane Lončar Velić iz Tomislavgrada. Izložba će biti otvorena u Spomen-muzeju biskupa Josipa Jurja Strossmayera. U sklopu gostovanja u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata u petak će biti predstavljen đakovački i duvanjski adventski stol, te školski projekt : Ekološki prehrambeni proizvodi od pira i buće. Sudjelovat će učenici i učenice, nastavnici i nastavnice Srednje strukovne škole Antuna Horvata, Srednje strukovne škole Tomislavgrad i Osnovne škole fra Mije Čuića Bukovica. Potom će na Strossmayerovom trgu uslijediti glazbeni duvanjsko - đakovački program. Nastupaju: Udruga hrvatska duvanjska baština iz Tomislavgrada, Pjevačka skupina Mlade,Tamburaški sastav Srednje strukovne škole Antuna Horvata Đakovo.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »