Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dodjela božićnice umirovljenicima i ostalim korisnicima na području grada Đakova

Grad Đakova donio je Odluku o dodjeli božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnicima prava na osobnu invalidninu i korisnicima naknade za...

Grad Đakova donio je Odluku o dodjeli božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnicima prava na osobnu invalidninu i korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji s područja Grada Đakova.

Pravo na božićnicu imaju umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.600,00 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom to kako slijedi: Umirovljenici koji imaju mirovinu do 1.500,00 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu od 400,00 kuna, umirovljenici koji imaju mirovinu od 1.500,01 kuna do 2.000,00 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu od 300,00 kuna, umirovljenici s mirovinom od 2.000,01 kuna do 2.600,00 kuna zajedno sa zaštitnim dodatkom ostvaruju pravo na iznos od 200,00 kuna, dok korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, korisnici prava na osobnu invalidninu i korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu od 300,00 kuna. Božićnica se dodjeljuje u gotovini svim navedenim skupinama s prebivalištem na području Grada Đakova. Uz zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu potrebno je priložiti odrezak o mirovini, odnosno odrezak od zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, odrezak o isplati osobne invalidnine te rješenje/dokaz o isplati naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji ne starije od tri mjeseca te osobnu iskaznicu na uvid.

Građani koji imaju pravo na božićnicu mogu je preuzeti u Kući Reichsman, Ulica pape Ivana Pavla II, 10 (korzo) svakim radnim danom od 9.00 do 14.00 sati i to od 29. studenog do 16. prosinca 2022. godine, uz preuzimanje zahtjeva za božićnicu koji je dostupan na internetskim stranicama Grada.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »