Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dobrovoljnim darivateljima krvi uručena priznanja u Maloj gradskoj vijećnici

Povodom Dana dobrovoljnih davatelja krvi, koji se obilježava od 1953. godine kada je 25. listopada u Željezari Sisak provedena prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog...

Povodom Dana dobrovoljnih davatelja krvi, koji se obilježava od 1953. godine kada je 25. listopada u Željezari Sisak provedena prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa, jučer je u Maloj gradskoj vijećnici upriličen prijem za davatelje s ovog područja. U vijećnici ih je ugostio zamjenik gradonačelnika Antun Galić, a tom prigodom višestrukim davateljima krvi uručena su priznanja Hrvatskog Crvenog križa. Za 50 darivanja krvi priznanja su dobili Predrag Jurić, Mato Katalenić, Ivan Kunštić, Damir Pitinac, Dario Šimić i Zlatko Škorić. Za 75 darivanja krvi priznanje je dobio Stipo Orešković, a za 125 Josip Bičanić. Prisutne je prigodno pozdravio predsjednik Gradskog društva crvenog križa Đakovo Josip Rener, a dodjeli priznanja nazočio je i ravnatelj Đuro Brataljenović.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »