Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

DISPLEJ PRED PUNITOVAČKOM OPĆINOM TEHNOLOŠKI ISKORAK

Mještani punitovačke Općine od jučer (ponedjeljak 23. studeni) na postavljenom info-touchu, vanjskom displeyu s dva softvera pred zgradom punitovačke Općine mogu pratiti natječaje, javnu nabavu,...

Mještani punitovačke Općine od jučer (ponedjeljak 23. studeni) na postavljenom info-touchu, vanjskom displeyu s dva softvera pred zgradom punitovačke Općine mogu pratiti natječaje, javnu nabavu, komunalne probleme, obavijesti, Službeni glasnik, info o Općini i druge sadržaje, odnosno mogu pratiti rad Općine, Općinskog vijeća, donesene odluke i druge aktivnosti općinske administracije.

Također mogu vidjeti i saznati sve o udrugama i društvima punitovačke Općine, prolistati Glasilo Đeram.Info-toch je postavljen nakon uspješnog apliciranja Općine na natječaj Fonda za zaštitu okoliša u iznosu od c.c.a. 200.000,00 kuna, dok je ukupna vrijednost sa PDV-om nešto viša od 248.000,00 kuna.(Mirko Knežević)

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »