Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Darko Banović novi ravnatelj GDCK-a Đakovo

Nakon 36 godina došlo je do promjene na čelu Gradskog društva Crvenog križa Đakovo. Naime dosadašnjeg ravnatelja Đuru Brataljenovića zamijenio je Darko Banović, iza kojega je 29 godina staža,...

Nakon 36 godina došlo je do promjene na čelu Gradskog društva Crvenog križa Đakovo. Naime dosadašnjeg ravnatelja Đuru Brataljenovića zamijenio je Darko Banović, iza kojega je 29 godina staža, a na čelnu funkciju društva došao je s mjesta zamjenika ravnatelja. Banović najavljuje povećanja broja obroka koji se pripravljaju u kuhinji GDCK-a Đakovo. Sada je broj pripremljenih obroka u toj kuhinji u prosjeku 150, a s obzirom na to da se na terenu pokazuje potreba, pokušat će ih se podići na 200. U planu je i postavljanje solarnih ploča na zgradu CK, a ono što posebno ističe je rad s mladima.

U ožujku je i natjecanje mladih, pa se i ovoga puta očekuje priljev novih mladih volontera koji će ostati djelovati uz Crveni križ. U planu je povećati broj cjelodnevnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi, istaknuo je Banović.

U dugoročnom planu je izgradnja većeg skladišta u što bi se, zbog većih financijskih ulaganja, trebala uključiti i šira zajednica te bi se u okviru tog projekta dislocirala i kuhinja.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »