Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dani tehničke ispravnosti motocikala

Od 25. do 30. travnja provest će se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom "Dani tehničke ispravnosti motocikala". Akcija se provodi u svim stanicama za tehnički...

Od 25. do 30. travnja provest će se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom "Dani tehničke ispravnosti motocikala". Akcija se provodi u svim stanicama za tehnički pregled vozila na području Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvom Nacionalnog plana za sigurnost cestovnog prometa, u suradnji s Hrvatskim autoklubom i Centrom za vozila Hrvatske.

Prvenstveno je usmjerena na mogućnost obavljanja besplatnog pregleda motocikala u stanicama za tehničke preglede uz poticanje vozača da preventivno kontroliraju ispravnost vlastitog motocikla kako bi sigurno sudjelovali u prometu. Prilikom pregleda kontrolirat će se tehničko stanje motocikla ili stanje pojedinih sklopova s naglaskom na stanje kočnica i svjetlosne signalizacije. Cilj je isključivo preventivni, a pregled se obavlja besplatno.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »