Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

„Dani poslova" Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Autor: Novi Radio

Nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih škola te ostalim zainteresiranima predstavit će se 19 uspješnih poslodavaca

„Dani poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Osijek s partnerima i ove godine organizira „Dane poslova" Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s ciljem okupljanja na jednom mjestu svih relevantnih dionika na tržištu rada. Nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih škola te ostalim zainteresiranima predstavit će se 19 uspješnih poslodavaca iz djelatnosti ugostiteljstva i turizma, građevinarstva, poljoprivrede i prehrambene industrije, IT i tehničkih djelatnosti.

Uz sam izložbeni dio gdje će se na jednom mjestu okupiti poslodavci i osobe koje traže posao, organizirat će se i druge popratne aktivnosti: Prezentacija učenika Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, Radionica: „Sezonski poslovi, sezonski izazovi!“ - razgovori dugogodišnjih sezonaca s potencijalnim sezoncima te Radionica: „Pitajte nas - tu smo!“ - informiranje o mjerama aktivne politike zapošljavanja.

Program će se održati u četvrtak, 8. veljače, od 10 do 14 sati u Kulturnom centru Osijek.

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

U Đakovu poginuo motociklist - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

U Đakovu poginuo motociklist

Na raskrižju đakovačke obilaznice i prilazne ceste na A5, jučer oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 26-godišnji motociklist

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »