Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dani otvorenih vrata Ritmike KUD-a SKLAD

U subotu 9. travnja, održat će se Dan otvorenih vrata ritmike KUD-a Sklad, a više je o programu rekla organizatorica Iva Križić. Podsjećamo, sredinom ožujka Grupa Candies sudjelovala je u Požegi...

U subotu 9. travnja, održat će se Dan otvorenih vrata ritmike KUD-a Sklad, a više je o programu rekla organizatorica Iva Križić.

Podsjećamo, sredinom ožujka Grupa Candies sudjelovala je u Požegi na kvalifikacijama Svjetskoga kupa s koreografijom „Need to know” te se plasirala na Svjetsko natjecanje u Španjolskoj.

Osim zabave i ugodnog druženja, cilj Dana otvorenih vrata je i prikupljanje dobrovoljnog novčanog priloga kako bi pomogli ritmičarkama u ostvarenju njihovih snova i odlaska u Španjolsku. Program u prostoru KUD-a Sklad na adresi Matije Gupca 30, počinje u 17 sati.Izvor: Iva KrižićFoto: Ritmika KUD-a Sklad Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »