Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dani otvorenih vrata - HNS u službi građana

Ne želeći prekidati tradiciju, članice Ženske Inicijative HNS-a podružnice Đakovo, stavljaju se na raspolaganje za popunjavanje obrazaca za dječji doplatak , zpp. doh obrazaca kao i prijave poreza...

Ne želeći prekidati tradiciju, članice Ženske Inicijative HNS-a podružnice Đakovo, stavljaju se na raspolaganje za popunjavanje obrazaca za dječji doplatak , zpp. doh obrazaca kao i prijave poreza na dohodak. Hrvatska narodna stranka, podružnica Đakovo po 19. - i puta provodi akciju Dani otvorenih vrata – HNS u službi građana. Počevši od danas, utorak, 31. siječnja 2023., pa tijekom cijele veljače, možete im se obratiti utorkom od 17,00 – 19,00 sati u prostorijama u ulici B. Jelačića 65. Kao i uvijek, savjete kao i svu pomoć pri ispunjavanju obrazaca, pružit će vam stručne osobe.

Akcija Dani otvorenih vrata – HNS u službi građana nije samo okrenuta popunjavanju obrazaca, te ovim putem pozivaju sugrađane da se sa svojim pitanjima, problemima ili prijedlozima obrate i njihovom županijskom i gradskom vijećniku kao i članovima Vijeća mjesnih odbora. Podsjećaju sugrađane da je 28. veljače posljednji dan za popunjavanje i predaju obrazaca, te ukoliko imate potrebu možete ih nazvati na broj mobitela 091-762-6119.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »