Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dani otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u Osijeku

Autor: Novi Radio

Od ponedjeljka 22. do 25. siječnja održat će se drugi Dani otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u Osijeku - Novi Radio, Đakovo

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku od ponedjeljka 22. do 25. siječnja održat će se drugi Dani otvorenih vrata. Cilj je ove manifestacije pomoći maturantima koji se nalaze na jednoj od najvažnijih prekretnica u svome životu odabrati buduće zanimanje, ali i životni poziv.

Prošlogodišnje je prve Dane otvorenih vrata posjetilo oko 150 učenika i nastavnika, što je rezultiralo s 1900 prijava na studijske programe. Na Filozofskom fakultetu u Osijeku kao neke od najvećih prednosti studiranja, osim velikog izbora studijskih programa u slobodnim kombinacijama, navode nastavničku i studentsku potporu svim studentima u profesionalnom i osobnom smislu u vidu uključivanja u znanstveno-istraživački i nastavni rad, u vidu asistentske potpore studentima s invaliditetom, u obliku pomoći psihološkog savjetovališta te u vidu ugodne atmosfere koja proizlazi iz humanističkog pristupa studentima i cjelokupnom procesu studiranja.

Prostorna infrastruktura Fakulteta nudi sve potrebno za studij i predah od studijskih obveza, a sama pozicija Fakulteta u centru grada olakšava studiranje zbog blizine svih gradskih lokacija važnim studentima. Osim toga, Osijek ima funkcionalnu prometnu i zdravstvenu infrastrukturu.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »