Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Danas vratite posuđene knjige bez plaćanja zakasnine''

Dan hrvatskih knjižnica obilježava se svake godine 11. studenoga u spomen na dan kada je 1960. godine Hrvatski sabor donio prvi hrvatski zakon o knjižnicama. To je poseban dan posvećen knjižnicama...

Dan hrvatskih knjižnica obilježava se svake godine 11. studenoga u spomen na dan kada je 1960. godine Hrvatski sabor donio prvi hrvatski zakon o knjižnicama. To je poseban dan posvećen knjižnicama i njihovoj važnoj ulozi u društvu. Knjižnice imaju ključnu ulogu u očuvanju kulturne baštine, pružanju obrazovnih resursa, poticanju čitanja među svim dobnim skupinama te podržavanju istraživačkog rada. Dan hrvatskih knjižnica prigoda je za slavlje njihova doprinosa društvu i zajednici.

Povodom ovoga dana GKČ Đakovo nudi priliku da sve zaboravljene posuđene knjige vratite u knjižnicu bez plaćanja zakasnine. Kako kažu, „nećemo vas pitati što se dogodilo niti gledati koliko dugo su kod vas, baš ništa... Samo ih primimo natrag uz osmijeh!”

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »