Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Danas Osječko-baranjska županija bez preminulih od covida

U Osječko-baranjskoj županiji potvrđeno je 220 novih slučajeva zaraze koronavirusom, objavio je Županijski stožer civilne zaštite. Nitko od oboljelih od covida-19 nije umro u protekla 24 sata,...

U Osječko-baranjskoj županiji potvrđeno je 220 novih slučajeva zaraze koronavirusom, objavio je Županijski stožer civilne zaštite. Nitko od oboljelih od covida-19 nije umro u protekla 24 sata, što je posljednji puta bio slučaj 27. listopada ove godine. 

Od jučer su testirana 672 uzorka, a najviše novozaraženih, 99, je s područja Osijeka. 28 je s područja Đakova, 19 s područja Čepina. Slijede Belišće i Kneževi Vinogradi po 10, Erdut i Našice po 7, Vladislavci 6, Beli Manastir i Punitovci po 4, Bilje, Darda, Donji Miholjac, Jagodnjak i Valpovo po 3, Draž 2, Antunovac, Bizovac, Čeminac, Drenje, Gorjani, Koška, Marijanci, Petlovac i Podgorač po 1.

U osječkom Kliničkom bolničkom centru i našičkoj Općoj županijskoj bolnici na liječenju je 85 osoba, oboljelih od covida-19, od kojih je 12 na respiratoru. U samoizolaciji su 602 osobe s područja županije.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »