Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Danas na snagu stupile nove mjere

S obzirom na povećanje broja novopozitivnih, Nacionalni stožer je u petak donio novi set mjera koje vrijede od danas. Od danas se zabranjuju javna okupljanja na otvorenom za više od 50 osoba, do sada...

S obzirom na povećanje broja novopozitivnih, Nacionalni stožer je u petak donio novi set mjera koje vrijede od danas. Od danas se zabranjuju javna okupljanja na otvorenom za više od 50 osoba, do sada je bilo 100. Okupljanja s EU potvrdama više neće biti neograničena, nego najviše 200 ljudi. Zabranjuju se sva javna događanja u zatvorenim prostorima s više od 25 osoba. Ograničava se i broj gledatelja na sportskim natjecanjima s covid potvrdama na otvorenom. U zatvorenim prostorima 20 posto, a na otvorenom do 40 posto tribina.

Na privatnim svečanostima bit će 20 osoba umjesto dosadašnjih 30 - izuzetak su oni s digitalnim potvrdama - za njih će ograničenje biti 50 osoba.

Ugostiteljski objekti će se češće kontrolirati, kao što je održavanje razmaka, korištenje maski dok se ne sjedi za stolom, prozračivanje te čišćenje i dezinfekcija. Pojačat će se uporaba medicinskih maski za lice te bi obveza bila, bez obzira na potvrde, nositi ih na umjetničkim izvedbama, u vjerskim objektima, muzejima, kinima... Također, uvest će se obveza za poslodavce da se uvede rad od kuće kad god je to moguće.

Za sada nije planirano proširenje upotrebe COVID potvrda.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »