Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Danas isplata jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovine koji su zaposleni

Danas, 27. studenoga 2023. bit će isplaćeno jednokratno novčano primanje korisnicima mirovine koji su zaposleni, odnosno obavljaju djelatnost na temelju koje postoji obveza osiguranja, izvijestio je...

Danas, 27. studenoga 2023. bit će isplaćeno jednokratno novčano primanje korisnicima mirovine koji su zaposleni, odnosno obavljaju djelatnost na temelju koje postoji obveza osiguranja, izvijestio je HZMO.

U skladu s Odlukom o isplati jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica rasta troškova života Vlade RH od 14. rujna 2023., jednokratno novčano primanje (JNP) u ovoj isplati dobit će 5 389 korisnika, i za to je osigurano 411.100,00 eura iz Državnog proračuna.

Za 146 korisnika mirovine koji primaju mirovinu u iznosu do 300 eura isplatit će se 160 eura jednokratno. Za 671 korisnika mirovine koji primaju mirovinu u iznosu od 300,01 do 435 eura isplatit će se 120 eura jednokratno, za 1 645 korisnika mirovine koji primaju mirovinu u iznosu od 435,01 do 570 eura isplatit će se 80 eura jednokratno dok će se za 2 927 korisnika s mirovinom od 570,01 do 700 eura jednokratno isplatiti 60 eura, navode iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »