Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Danas će biti otkrivena bista Ivana Tišova u rodnim Viškovcima

Danas počinje obilježavanje 150- te godišnjice od rođenja slikara Ivana Tišova. Naime, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti - Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Đakovu, Grad Đakovo, Općina...

Danas počinje obilježavanje 150- te godišnjice od rođenja slikara Ivana Tišova. Naime, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti - Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Đakovu, Grad Đakovo, Općina Viškovci i Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu organiziraju program povodom obilježavanja koji počinje danas u Viškovcima gdje će biti otkrivena bista Ivana Tišova ispred župne crkve sv. Mateja, uz nazočnost autora Marijana Sušca. Potom će u 13 sati uslijediti otvaranje izložbe djela Ivana Tišova i predavanje mr. Borislava Bijelića, ravnatelja Muzeja Đakovštine. Izložba će biti otvorena do 21. veljače . Program obilježavanja nastavlja se sve do mjeseca rujna; izložbama u Muzeju Đakovštine i Muzeju Josipa Jurja Strossmayera u Đakovu, znanstvenim skupom na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, te slikarskom kolonijom u Viškovcima.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »