Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Dan ružičaste vrpce"

Udruga žena za borbu protiv raka dojke „Roseta” Đakovo, organizira u subotu, 9. listopada, akciju pod nazivom „Dan ružičaste vrpce” kako bi upozorile žene na neophodnost ranog otkrivanja...

Udruga žena za borbu protiv raka dojke „Roseta” Đakovo, organizira u subotu, 9. listopada, akciju pod nazivom „Dan ružičaste vrpce” kako bi upozorile žene na neophodnost ranog otkrivanja raka dojke uz podjelu edukativnog materijala o samopregledu dojke.

Štandovi s edukativnim materijalima i ružičastim vrpcama nalazit će se na lokacijama ispred zgrade FIN-e u Ulici pape Ivana Pavla II te ispred bivše trgovine „Getaldus“ također u Ulici pape Ivana Pavla II. Članice Udruge pozivaju žene da se odazovu akciji.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »