Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dan otvorenih vrata u organizaciji policije

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 350 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. te je tim povodom Policijska uprava...

Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 350 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. te je tim povodom Policijska uprava Osječko-baranjske županije jučer u Belom Manastiru, u vremenu od 10 do 12 sati, organizirala Dan otvorenih vrata kako bi mladima i ostalim sugrađanima prezentirala rad policije.

Svoj rad prezentirali su različiti rodovi policije te se tako na sedam štandova mogla vidjeti oprema i tehnika koju policija koristi svakodnevno u svome radu kao što je prevencija, specijalna i interventna policija, prometna policija, kriminalistička policija-tehnika, protueksplozivna jedinica i granična policija.

Dani otvorenih vrata, dio su promotivnih aktivnosti i jedan od načina da građanima i zainteresiranim kandidatima približimo rad policije te ih potaknemo da policiju izaberu za svoj životni poziv. Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima, poručuju iz Policijske uprave Osječko-baranjske županije.

Izvor: PU OBŽ

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »