Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Dan europskog broja 112

U petak, 10. veljače, obilježava se Dan europskog broja 112 u RH i 18. godišnjica djelovanja Centara 112. Županijski Centar obilježit će ovaj dan skupom u suradnji s Osječko-baranjskom županijom...

U petak, 10. veljače, obilježava se Dan europskog broja 112 u RH i 18. godišnjica djelovanja Centara 112. Županijski Centar obilježit će ovaj dan skupom u suradnji s Osječko-baranjskom županijom gdje će promovirati prednosti i značajke Sustava 112 te promicati suradnju sa žurnim službama, jedinicama lokalne i područne samouprave kao i medijima, predstaviti rezultate rada u proteklom razdoblju i zahvaliti najzaslužnijima. Jedinstveni broj 112 za djelovanje žurnih službi uveden je u Republici Hrvatskoj u operativnu funkciju 11. veljače 2005. godine, čime se Hrvatska pridružila jedinstvenom europskom projektu omogućavanja dojavljivanja nesreća i potreba za djelovanjem žurnih službi na jedinstveni broj 112.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »