Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo:Prouzrokovao prometnu nesreću s 3 promila alkohola u krvi

U vremenu od 12.06.-18.06.2023. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 6 prometnih nesreća od kojih je 1 prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake...

U vremenu od 12.06.-18.06.2023. godine na području policijske postaje Đakovo evidentirano je 6 prometnih nesreća od kojih je 1 prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom u kojoj je 1 osoba zadobila lake tjelesne ozljede, te 5 prometnih nesreća sa materijalnom štetom.

Izdvojili smo nesreću koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u nedjelju. Prouzrokovao ju je vozač osobnog automobila uslijed nepropisnog kretanja vozilom po kolniku. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je počinitelj ove prometne nesreće upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji od 3,00 promila. Isti je smješten u posebnu prostoriju PP Đakovo do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Obavljenim alkotestiranjem i kod drugog sudionika utvrđena je prisutnost alkohola u krvi u koncentraciji od 0,65 promila. Sutra će. 20.06.2023.godine, policija u vremenu od 10 do 16 sati provesti pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »