Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Vozio pod utjecajem alkohola i to dok mu je izrečena zabrana

Policija je izvijestila kako su jučer, 12. travnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali 3 vozača osobnih automobila i 1 biciklista koji su upravljali pod utjecajem alkohola....

Policija je izvijestila kako su jučer, 12. travnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali 3 vozača osobnih automobila i 1 biciklista koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je oko 3 sata, u Đakovu, kada su policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljana motornim vozilima.

Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,34 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »