Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Vozačica pod utjecajem alkohola prouzrokovala prometnu nesreću, policija najavljuje pojačani nadzor

U vremenu od 19.07.-25.07.2021. godine na području policijske postaje Đakovo ukupno je  evidentirano 3 prometne nesreće od toga 2 prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama u kojima su 2 osobe zadobile...

U vremenu od 19.07.-25.07.2021. godine na području policijske postaje Đakovo ukupno je  evidentirano 3 prometne nesreće od toga 2 prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama u kojima su 2 osobe zadobile lake tjelesne ozljede, te 1 prometna nesreća s materijalnom štetom. Izdvajamo onu koja se dogodila 23. srpnja u Đakovu u Ulici Slavka Tomerlina, u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Navedenu prometnu nesreću prouzrokovala je vozačica osobnog automobila uslijed nepropisnog kretanja vozilom po kolniku. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je vozačica osobnog automobila upravljala vozilom pod utjecajem alkohola u krvi u koncentraciji od 2,93 g/kg.Tijekom vikenda 30.07.2021.- 01.08.2021. godine, a u cilju većeg nadzora prometa na cestama, na području Policijske postaje Đakovo provest će se pojačane mjere usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „Četiri ubojice u prometu" (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel). Pojačane mjere biti će usmjerene i prema vozačima motocikla, mopeda, kao i prema ponavljačima teških prometnih prekršaja - recidivistima.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »