Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: U požaru smrtno stradala jedna osoba

Autor: Novi Radio

Operativno dežurstvo Policijske postaje Đakovo jučer u 21,35 sati zaprimilo je dojavu da je u Đakovu izbio požar u stanu na prvom katu

Đakovo: U požaru smrtno stradala jedna osoba - Novi Radio, Đakovo

Iz ŽC 112 jutros su izvijestili o požaru koji je izbio u stanu na području Đakova gdje je smrtno stradala jedna osoba. Kako se doznaje, Operativno dežurstvo Policijske postaje Đakovo jučer u 21,35 sati zaprimilo je dojavu da je u Đakovu izbio požar u stanu na prvom katu te da su upućeni vatrogasci.

Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je dojava te je utvrđeno da je požar izbio u dnevnom boravku za sada na neutvrđen način, kojom prilikom je smrtno stradao 67-godišnji vlasnik. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo.

Obavljenim očevidom, koji je na mjestu događaja obavila očevidna ekipa PU osječko-baranjska uz inspektora zaštite od požara, utvrđeno je da je požar izbio zbog isijavanja upaljene električne grijalice na gorive predmete u stanu. Po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Osijeku tijelo 67-godišnjeg vlasnika stana prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje će biti obavljena obdukcija.

 

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »