Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Pijan skrivio prometnu nesreću

U Đakovu se jučer oko 19 i 05 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 28-godišnjak iz Širokog Polja upravljao osobnim automobilom te je uslijed nekretanja sredinom obilježene...

U Đakovu se jučer oko 19 i 05 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je 28-godišnjak iz Širokog Polja upravljao osobnim automobilom te je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake sletio s kolnika.

Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,65 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjenje prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.970 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Tekst i foto: PU OBŽ

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »