Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo i okolica sutra bez vode

Đakovački vodovod obavještava potrošače da će u Đakovu u četvrtak 11. studenog 2021. godine, predvidivo od 23 do 6 sati doći do prekida u isporuci vode zbog izvođenja radova na vodoopskrbnoj...

Đakovački vodovod obavještava potrošače da će u Đakovu u četvrtak 11. studenog 2021. godine, predvidivo od 23 do 6 sati doći do prekida u isporuci vode zbog izvođenja radova na vodoopskrbnoj mreži u sklopu aglomeracije Đakovo.

Zbog veličine i opsega radova doći će i do nestanka vode ili smanjenja pritiska u Gradu Đakovu, prigradskim naseljima i naseljima: Satnica Đakovačka, Gorjani, Tomašanci, Josipovac Punitovački, Punitovci i Jurjevac, stoga Đakovčaki vodovod poziva potrošače da osiguraju potrebne količine vode.

Nakon izvedenih radova provodit će se ispiranje vodovodne mreže zbog čega postoji mogućnost pojave kratkotrajnog zamućenja pitke vode, istaknuto je u obavijesti Đakovčakog vodovda koji moli potrošače za strpljenje i razumijevanje.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »