Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Festival strukovnih vještina

Srednja strukovna škola Antuna Horvata poziva na Festival strukovnih vještina koja se održava danas, 3. svibnja od 9 do 13 sati na Strossmayerovom trgu u Đakovu. Partner u projektu je Udruženje obrtnika...

Srednja strukovna škola Antuna Horvata poziva na Festival strukovnih vještina koja se održava danas, 3. svibnja od 9 do 13 sati na Strossmayerovom trgu u Đakovu. Partner u projektu je Udruženje obrtnika Đakovo jer učenici u velikom broju pohađaju praktičnu nastavu upravo kod đakovačkih obrtnika i poduzetnika.

Učenici Srednje strukovne škola Antuna Horvata predstaviti će strukovne vještine u 21 zanimanju iz područja Elektrotehnike, Strojarstva, Poljoprivrede, Prehrane, Turizma i ugostiteljstva, Osobnih usluga, Graditeljstva i Stolarstva. Predstavit će se i plan upisa u prvi razred srednje škole u šk. god. 2023./24.

Srednja strukovna škola Antuna Horvata upisuje 202 učenika u 18 različitih zanimanja u trogodišnjem i četverogodišnjem trajanju. S obzirom na stanje na tržištu rada, riječ o zanimanjima koja nude sigurno zaposlenje odmah po završetku nastave, obavijestili su iz Strukovne škole.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »