Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Danas će s početkom u 17 sati uz prigodni program, u Đakovu, biti obilježen Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Kod Spomenika hrvatskim braniteljima...

Danas će s početkom u 17 sati uz prigodni program, u Đakovu, biti obilježen Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Kod Spomenika hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca delegacija Hrvatske vojske, policije, udruge proistekle iz Domovinskog rata te predstavnici političkih stranaka položit će vijence i upaliti svijeće.

U programu sudjeluju učenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata Đakovo, Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Đakovo, te MVS Bećarine. Nakon programa, uslijedit će paljenje svijeća za žrtve Vukovara i Škabrnje.

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »