Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Đakovo: Anketa o poskupljenjima

Prema najavama od danas poskupljuju higijenske potrepštine i kozmetika stranih multinacionalnih kompanija, domaće tvrtke još čekaju i očekuju nove poteze Vlade. Ako strani dobavljači dignu cijene,...

Prema najavama od danas poskupljuju higijenske potrepštine i kozmetika stranih multinacionalnih kompanija, domaće tvrtke još čekaju i očekuju nove poteze Vlade. Ako strani dobavljači dignu cijene, mi smo tu nemoćni. Opcija nam je da nemamo tu robu ili da podignemo cijene, komentirao je ovih dana predsjednik uprave KTC-a i Udruženja trgovaca pri HGK Ivica Katavić najave proizvođača i distributera o novim poskupljenjima od početka ožujka, dok su ih neki, u očekivanju daljnjih gospodarskih trendova, a i poteza Vlade, koja je u slučaju neposluha zaprijetila i sankcijama, prolongirali do početka travnja. Poskupljenja u Hrvatskoj započela su s početkom ove godine i uvođenjem eura, a što o njima misle građani poslušajte u anketi.

Obzirom na poskupljenja upitali smo đakovčane planiraju li kupnju unaprijed ili ne.

Građanima, pogotovo onima slabijeg imovinskog statusa, ne preostaje ništa drugo nego da kaiš još više stegnu i uzdaju se u Vladine mjere za koje je najavljeno da će novi paket stupiti na snagu od 1. travnja.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »